Gå til hovedindhold

Henvendelser om jordskred

Der har været nogle henvendelser om jordskred i Hyldager Bakker. Og det er korrekt, at der har været jordskred, men kun i en bunke jord, der er placeret midlertidigt, og som senere skal placeres permanent. Det er vigtigt at respektere skiltningen i området

 • Læs op

Indhold

  Vi har fået nogle henvendelser om jordskred i den nordlige del af Hyldager Bakker, som stadig er ved at blive etableret. Og det er korrekt, at der er sket et jordskred i en bunke jord i Hyldager Bakker. Skredet er sket i en bunke jord, som ligger i såkaldt mellemoplægning - dvs. at det placeres her inden det placeres permanent som en del af Hyldager Bakker.

  Den jord, som er placeret på sin permanente placering, er komprimeret og alle stejle skråninger er sikret med net for at undgå skred.

  Det er vigtigt at respektere skiltningen i området og huske på, at stedet er en byggeplads i etableringsfasen uden adgang for personer, som ikke har adgang til byggepladsen. 

  Vi glæder os alle til, at bakkerne er færdige, så vi kan få den rekreative værdi af dem. 

  Og husk man er altid velkommen til at kontakte os, hvis man undrer sig om noget som f.eks. jordskred. Vi kan kontaktes pr. mail til hyldagerbakker@albertslund.dk