Gå til hovedindhold

Det første træ blev plantet i Hyldager Bakker og Tåstrupstien er genåbnet

Tirsdag den 26. oktober blev det første træ plantet i Hyldager Bakker og Tåstrupstien genåbnet

Indhold

    Det første træ blev tirsdag den 26. oktober plantet i den sydlige del af Hyldager Bakker og Tåstrupstien er nu genåbnet.

    Det blev markeret ved en lille seance i bakkerne ved Tåstrupstien, hvor borgmester Steen Christiansen plantede det første træ i Hyldager Bakker. 

    Tirsdag den 26. oktober blev det første træ plantet i den sydlige del af Hyldager Bakker, som bliver et stort rekreativt område, som også dæmper støjen til gavn for mange i Albertslund. På sigt vil etableringen af Hyldager Bakker gøre det muligt at etablere et nyt boligområde på Hyldagergrunden med en skøn beliggenhed ud til store grønne områder, Vridsløselille landsby og Dyregården. Lige nu følger arbejdet med at etablere stier, så græs og plante de resterende 46.500 træer og buske på den sydlige del af bakkerne.

    I en periode har Tåstrupstien været lukket pga. arbejdet med Hyldager Bakker. Men ved samme lejlighed, hvor det første træ blev plantet, genåbnede Tåstrupstien, så pendlerlivet igen bliver nemmere for mange cyklister.