Deltag i workshops

I forbindelse med etableringen af Hyldager Bakker afholder vi tre workshops, hvor borgere og andre interesserede har mulighed for at deltage og byde ind med ideer til de tre temaer "Albertslund Motorsport Centers (AMC) fremtid", "Fritidsliv" og "Plante- og dyreliv"

Deltag i workshop om et nyt AMC torsdag den 25. oktober 2018 kl. 18-20 i AMC's lokaler. 

Albertslund Motorsportscenter skal finde nye rammer og have en ny fremtid. Vi vil gerne invitere medlemmer, forældre og andre med interesse for AMC til en aften, hvor vi taler om hvordan vi kan bevare AMC på en ny måde et andet sted.

Workshoppen foregår på AMC og starter med en AMC Grill-burger for de tilmeldte.

Du tilmelder dig i køkkenet på AMC eller ved at sende en mail til hyldagerbakker@albertslund.dk, hvor du skriver "AMC-workshop" i emnefeltet.

Vi ses. 

Deltag i workshop om plante- og dyreliv onsdag den 31. oktober 2018 kl. 19-21 på Albertslund Rådhus (mødelokale 2). 

I Hyldager Bakker skal der være plads til nye planter og dyreliv. Vi vil gerne invitere borgere og brugere til at deltage i udformningen af, hvilke planter og hvilket dyreliv der skal være. Skal der være frugttræer, blomsterenge, vandhuller, krat, store træer, bier og fugleliv? Hvilken idé har du?

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til hyldagerbakker@albertslund.dk, hvor du skriver "workshop om plante- og dyreliv" i emnefeltet.

 

Deltag i workshop om friluftsliv onsdag den 24. oktober 2018 kl. 19-21 på Albertslund Rådhus (mødelokale 1).

I Hyldager Bakker skal der være plads til nye områder for friluftsliv. Vi vil gerne invitere borgere og brugere til at deltage i udformningen af, hvilket friluftsliv der skal være. Skal der være udsigter, naturlegeplads, MTB-ruter, stillezoner, børneskove, picnic-pladser, bålsteder? Hvilken idé har du?

Du tilmelder dig workshoppen ved at skrive en mail til hyldagerbakker@albertslund.dk, hvor du skriver "workshop om fritidsliv" i emnefeltet.