Vil du være med til at udvikle Hyldager Bakker?

Din mening tæller! Derfor inviterer vi til tre dialogmøder, hvor du kan komme med idéer, forslag og ønsker til, hvordan vi bedst gør Hyldager Bakker til et naturområde med et rigt plante- og dyreliv og en stærk ramme om gode fritidsoplevelser for byens borgere. Du kan også melde dig ind i en fokusgruppe eller skrive dine idéer/ønsker/forslag på vores opslagstavle her på siden


Vær med til at udvikle - Albertslund Kommune

Udviklingen af Hyldager Bakker går ind i sin næste etape, hvor anlægsarbejder med etablering af støjvold i områdets søndre del – Kongsholmparken - begyndes.
Det betyder også, at arbejdet med at forme landskabet begynder - der skal træffes valg for, hvordan vi bedst skaber et naturområde med et rigt plante- og dyreliv og en stærk ramme om gode fritidsoplevelser i naturen. Den udvikling ønsker Albertslund Kommune sker i tæt dialog med alle borgere.

Dialogmøder
I løbet af eftersommeren inviterer vi derfor til tre fælles dialogmøder, hvor man vil have mulighed for at møde op og komme med sine bidrag til fremtidens naturområde Hyldager Bakker, der skal skabe værdi for byens borgere.

Der er dialogmøder den 5. og 19. september og den 10. oktober.

Kom og se om det er noget for dig - Vi håber, på at høre fra dig. Tilmelding sker pr. mail til vejogpark@albertslund.dk

Læs mere om dialogmøderne, fokusgrupperne og opslagstavlerne (link)